Friday 5 April 2024

2024 års SM-pimpel logo

 Även detta SM som är det nionde som Norsjö SFK arrangerar har vi lyckats få en original logo skapad av den lokale naturkonstnären Jimmy Stenberg, expert på att avbilda sagoväsen, djur och troll.


Eftersom vi i år har dragit oss över Norrbottens gräns och arrangerar i Arvidsjaurs kommun ombads Jimmy att framställa en pimplande ren. Arvidsjaurs kommunvapen består av ett renhuvud.


Bilden gick vidare för att databehandlas och färgläggas av Annica Jonsson allt utifrån kommunvapnet. Det vill säga en blå ren med röda horn. Utkastet skickades vidare till Kina för att tillverka minnen.


Dessa unika glasminnen kommer att delas ut till dem som har fiskat bäst i varje klass.

Dekaler med logon kommer att finnas till försäljning under SM-arrangemanget.

Märkena är 8 x 12 cm och kostar 30 kr/st eller 2 st. för 50 kr.

De kommer att finnas att köpa i SM-sekretariatet bl.a.


Ett begränsat antal t-shirts finns även till försäljning. Marinblå med vitt tryck.

Den kostar 300 kr och finns i storlekarna M, L, XL och XXL.

Jag kommer att ta med dekaler och T-shirts när jag delar ut startkorten på Laponia i Arvidsjaur mellan 18:00-20:00 på fredag kväll.

Betalning med Swish eller kontanter. Sedan kommer de att finnas i sekretariatet under tävlingsdagarna, så länge det finns kvar nåt att sälja.

 

                                                            VINNARTAVLAN:

Denna unika tavla målad av Jimmy Stenberg kommer att tilldelas den som under de individuella tävlingarna lyckas få tyngsta påsen fisk/oavsett klass.


Ser fram emot att än en gång träffa alla glada tävlingsfiskare och hälsar er hjärtligt välkomna upp till norra Norrland igen.

Skitfiske på er ALLA:

Harriet Jonsson/ordf. Norsjö Sportfiskeklubb och sekretariatsansvarig



No comments:

Post a Comment